Besøg vores webshop

onsdag den 29. juli 2015

Vildmænd går "Kok Amok"


Onsdag d. 29/7
Idag har Vildmænd haft en mand i felten, Anders har været "gæste underviser" til madkurset "Kok Amok" hvor 22 børn i alderen 10-14 år, skal lave mad hverdag i én hel uge, og denne dag stod den på mad i det fri - mad over bål.


Deltagerne blev det op i fem hold, til hver sin opskrift og vores hold "bål holdet"

Os på bål holdet skulle have hugget brænde, tændt 3 bål og klargjort bålkøkkenet. Disse opgaver klarede ungerne til top karakter!! også selv bålene skulle tændes med tændstål.


Bål 1.


Bål 2.


Bål 3.

Mens bålene stille og roligt voksede sig store, brugte vi tiden på at sætte vores tipi telt op, hvilket viste sig at være en god beslutning, da der ikke gik 10 min. Fra teltet var rejst, til himmelen åbnede sig.



Mens regnen piskede ned, søgte de fleste af ungerne, tilflugt i teltet:-)


Sådan en byge kunne ikke afskrække disse seje unger, så snart regnen stilnede af, blev brændenælde suppen hængt over ilden.



VERDENS Bedste suppe!
Desværre måtte vi droppe kartoflerne i trylledej, da bygerne havde vasket det meste af dejen af, og sat bålet ud af spild. Så ungerne skulle igen igang med øksen, så vi kunne få nogle tynde pinde til optændingen.


Børnene havde selv samlet urterne til menuen, som også stod på skvadderkål frikadeller og pandebrød med brændenælder og selvfølgelig snobrød.




Vi tager simpelthen hatten af for alle 22 unger der deltog! Der var ingen brok over regnen, alle deltog aktivt og jeg tro ikke der én som ikke gad smage på maden.
Måske skyldtes det at der var en journalist og fotograf fra lokal avisen, det var hvertfald ikke til nogen skade;-) de gjorde sig rigtig til:-)



Desværre var der ikke meget mediedækning af Vildmænd, men det går nok denne gang, belønningen kom i form af 22 unger, som med garanti havde en god dag, sammen med Vildmænd.dk og diætist Malene Iskov med hjælpere.



Vildmænd og Emma siger tak for en forrygende dag med "Kok Amok"

Venlig hilsen
Anders & Emma 

PS. Husk vores nyhedsbrev, her vil vi gøre opmærksom på vores kommende events, hvor I også kan deltage.
http://bit.ly/1KueG0U

Ingen kommentarer:

Send en kommentar